Holuri

Realizam la comanda mobila pentru orice tip de hol. Holul Dumneavoastra poate deveni practic prin dotarea lui in mod corespunzator. In functie de cerintele dumneavoastra si de spatiul ce trebuie decorat, realizam cuiere, dulapuri, pantofare si orice  alte corpuri de  mobilier utile.

Holurile au atat un rol functional, cat si unul estetic. Holul de la intrare este primul loc din casa unde intram atat noi, membrii familiei, cat si vizitatorii nostri.

Si in cazul mobilierului pentru hol, puteti profita de gama larga de culori, finisaje, feronerie si accesorii pe care vi le ofera firma noastra (sute de culori si finisaje). Mobila de hol realizata de firma Sho Mob Design tine seama de acestea. In plus, mobila de holuri realizata de firma noastra se poate adapta si in conditiile spatiilor deseori reduse din apartamente, fara a-i rapi din aspectul estetic si functionalitate.

Informații adiționale

Galerie de imagini:

Click aici pentru a vedea o parte din lucrarile noastre

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Continuarea navigării pe site implică acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.
Detalii Accept Refuz