Alte proiecte

Realizam mobila magazine la comanda pentru magazine alimentare si ne-alimentare, magazine papetarie, mobilier pentru magazine electrocasnice, magazine produse sanitare, mobilier magazine de bijuterii, mobila magazine de haine, magazin legume-fructe, vitrine.

Photography & Project by Innebo.com

Mobilier spatii comerciale - mobilier cu un design elaborat cu profesionalism care sa imbine linii moderne, culori calde si accesorii eficiente care poate creste cifra de afaceri, scopul oricarui patron de magazin.

Photography & Project by Innebo.com

Mobila de birou pentru firme trebuie sa fie proiectata tinand cont de specificul activitatii prestate, astfel incat sa ajute, nu sa impiedice prin inaccesibilitate, devenind enervanta. Utilitatile trebuie armonizate si functional asezate, sertarele si bibliorafturile usor de accesat, dulapurile la indemina si usor de manevrat.
Mobilierul pentru birou este alcatuit din birou calculator, birou operational, birou managerial, dulapuri de depozitare, etajere pentru bibliorafturi, corpuri cu sertare (rollbox-uri). Te putem ajuta sa ai o activitate cu productivitate mare si stres redus.

Photography & Project by Innebo.com

Informații adiționale

Galerie de imagini:

Click aici pentru a vedea o parte din lucrarile noastre

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Continuarea navigării pe site implică acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.
Detalii Accept Refuz