Intrebari frecvente

Intrebari frecvente despre mobila la comanda

Executati mobila la comanda?

DA. Realizam la comanda orice tip de mobilier din PAL melaminat sau furniruit si MDF. Putem realiza orice model de mobila, la orice dimensiune, folosind orice tip de material si orice nuante.

 

Faceti mobila si dupa schitele sau proiectele clientului?

Evident. Orice schita, fotografie sau proiect al clientului, orice fotografie dintr-o revista sau de pe internet poate constitui un model de plecare pentru realizarea pieselor de mobilier.

 

Va deplasati la domiciliul clientului pentru masuratori?

DA. Un consultant Sho Mob Design se va deplasa la domiciliul sau sediul clientului pentru a efectua masuratorile necesare pentru realizarea mobilierului si pentru a-i oferi consiliere tehnica. Acest serviciu este gratuit. Proiectarea este asigurata de firma noastra.

 

Oferiti montaj si transport?

DA. Montajul si transportul mobilierului sunt gratuite. Precizam faptul ca livrarea se efectueaza cu mijloace auto proprii.

 

Ce se intampla dupa ce obtin oferta de pret pentru mobila la comanda?

In cazul in care oferta este acceptata se va stabili o intrevedere pentru masuratorile finale si stabilirea ultimelor detalii. Urmeaza apoi semnarea unui contract dupa care mobilierul va intra in productie.

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Continuarea navigării pe site implică acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.
Detalii Accept Refuz