Mobila la comanda

Mobila la comanda - date necesare pentru calculatia de pret

Timpul este limitat si foarte important pentru oricine. De accea solicitam viitorilor clienti sa ne puna la dispozitie masuratori sumare ale spatiului.

La Sho Mob Design iti proiectam si executam orice tip de mobila la comanda pe care o optimizam tehnic si functional astfel incat, la final, sa fii mandru de propria-ti conceptie, dar si incantat(a) de confortul obtinut.

Prin urmare, daca vrei sa afli pretul mobilierului pe care ti-l doresti (mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila tineret, mobila hol sau un dulap cu usi glisante pentru haine), nu trebuie decat sa ne trimiti un e-mail care sa contina datele de mai jos.

 • o schita cu dimensiunile mobilierului (lungimea, inaltimea si adancimea corpurilor; lungimea si inaltimea sertarelor, etc)
 • culorile dorite - ele pot influenta pretul
 • daca doresti ca fronturile (usile si fetele de sertar) sa fie din culori mate sau lucioase
 • tipul de material - PAL melaminat integral sau PAL combinat cu MDF /HPL (infoliat sau vopsit)
 • daca doresti sau nu sisteme de amortizare pentru usi si sertare (in special la proiectele de mobila bucatarie)
 • un numar de telefon la care poti fi contactat(a)
 • alte detalii

 

Mobila la comanda - evaluare, avans, transport, montaj

Avem nevoie de o schita si in cazul in care ti-a placut un model de mobilier postat la noi pe site, pentru ca dimensiunile mobilierului respectiv nu se potrivesc cu dimensiunile mobilierului tau. Practic, calculatia de pret se face pentru fiecare proiect in parte, nu exista preturi standard. Asta deoarece, fiecare proiect este personalizat in functie de cererile, spatiul si necesitatile clientului, ceea ce duce la preturi total diferite.

Evaluam cererea ta, dupa care iti comunicam pretul, propunerile si sugestiile noastre. 

Nu raspundem pentru mobilerul executat numai dupa masuratorile clientului, in cazul in care acesta nu se incadreaza in spatiul existent!

Livrarea si montajul mobilierului se stabilesc de comun acord cu clientul, iar la finalizarea montajului se va achita si restul de plata.

Transportul mobilierului este gratuit indiferent de destinatie.

 

Proiectare mobilier

Activitatea de proiectare cuprinde o serie de etape:

 • vederea spatiului care urmeaza a fi mobilat
 • masurarea spatiului si realizarea unui plan cu cote (releveul incaperii)
 • purtarea unei discutii preliminare cu clientul in vederea stabilirii stilului si functionalitatii spatiului, a cerintelor, necesitatilor si preferintelor beneficiarului.
 • intocmirea unui proiect 3D pentru mobilierul necesar spatiului respectiv. Se va realiza proiectul intregii incaperi pentru a putea observa fluxurile, marimea spatiului de trecere si proportiile
 • discutie cu clientul pe baza proiectului. Consultanta in alegerea materialelor, feroneriei si a culorilor tinandu-se cont de marimea suprafetelor, orientarea cardinala, modul de iluminare, varsta sau personalitatea clientului.

Schita Mobila

Asiguram consiliere gratuita clientilor firmei in vederea transformarii spatiului locuibil intr-un ambient adecvat fiecarui client. Va vom recomanda cele mai bune produse ale furnizorilor nostri, la standarde de calitate superioare, care se potrivesc cel mai bine cu arhitectura spatiului dumneavoastra si care sa va reprezinte cel mai bine dorintele de decorare ale acestuia.

 vom oferi nu doar consilierea necesara amenajarii locuintei dumneavostra ci si bugetarea investitiei, astfel incat dorintele dumneavoastra de frumos sa aiba un corespondent calitate-pret cat mai bun. De asemenea veti primi explicatii asupra modului de intrebuintare, intretinere si functionare a produselor cumparate,termene de executie, livrare si montaj.

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Continuarea navigării pe site implică acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.
Detalii Accept Refuz